Ръжда и дупки по праговете като при опелите не мисля че може да се получи с оригиналният праг на 156 .... Ако някога е удрян прага и после е изправят по метода със заваряването шипчета и дърпане или пък смяна на целият праг .... тогава може и да се получат дупки ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
ръждясват ли вашите 156-ци
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеАз пък съм виждал Австрийска 166-ца ,която отдолу беше цялата в ръжда. А сега де???166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеАз пък НЕ съм виждал австрийка без ръжда, без значение марката.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеАз пък НЕ съм виждал австрийка без ръжда, без значение марката.Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеИ немска.
Иначе Алфа за да ръждяса трябва да е била ударена и да е нарушено калаеното покритие . Това от камъчета не се получава .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Става, става....точно в случая с ръба на предния калник на 156 - по-горе го коментирахме. Изглежда това е отчетено, защото при 147-та вече е решен проблема и тя не страда от това.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Виждал съм германка, на която и нямаше резбите на болтовете, бяха и се скапали спирачните тръби, радиатора все едно молци го бяхя яли, за да избият карето от главината използваха 10 кг чук, почти цял флакон ВД и около 45-50 минути бой. Аз лично никога не бих си купил германка на повече от 2-3 зими, двигател на мърлявите жабари се прави, но тръгне ли тотална корозия спиране няма.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Мойта почна откъм прагове и ръждясването е много относително генерацията също гние и щипките дето държат предната броня също ми изгниха . Ма при жсеки е различно зависи и колко е удряна .sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Що се смееш бе, колата е регистрирана в някакъв град в северна Италия.От там е внесена, имам даже сервизна книжка, подържал я човека съвестно.Това имах пред вид.Не че е правена в Италия.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Бъди сигурен, че не са само праговете - има много други места, които загниват, преди ръждата да избие на праговетеAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Опитвам се да ти кажа, че кола, която е избила ръжда изобщо не трябва да я гледаш - вЕрвай ми - по добре да е с проблем в двигателя, или окачването, или някакво ударче... ръждата спирка нямаAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
Comment